Toe fo'i i le A'oga Buddy - Bento Lunch Box!

A o tatou agaʻi atu i le vaitau toe foʻi i le aʻoga, seʻi o tatou talanoa e uiga i soa faʻatuatuaina mo tafaoga a tamaiti i le aoauli.Fa'ailoaina o le Back to School Buddy - Bento Lunch Box!

asvbab (1)

O lenei atigipusa manaia o le aoauli e le gata ina manaia, ae o se fofo aoga foi mo le tausia o meaai fou a lau tama, faatulagaina ma malie!Fuafuaga fa'alalo e puipuia ai le tofo fefiloi, fa'atofa i le 'aiga o le aoauli leaga ma le tofo, ma fa'afeiloa'i le poto ma le fa'amalieina o mea'ai!

 

O lenei pusa o le aoauli o le Bento o lo'o fa'aalia ai ni vaega fa'ata'atia lelei e mafai ai ona e fa'aputuina ni mea'ai suamalie ma mea'ai eseese a'o tu'u eseese ma fa'atulaga lelei.Pe o se sanuisi suamalie, se salati mafiafia, po'o se fa'avasegaina o mea'ai suamalie, o lenei pusa 'aiga o lo'o i ai mea uma!

Ae faatali, e iai isi mea!Toe fo'i i le School Buddy - Bento Lunch Box o lo'o faia i mea'ai tulaga lelei PP, faigofie ona fa'amama, microwave saogalemu ma fa'afu ipu.E mafai ona e fa'atofa i su'esu'ega e le gata mo atigipusa fetaui ma taga palasitika vaivai.O le saunia ma le teuina o mea'ai e le'i faigofie lava i lenei pusa o le aoauli!

asvbab (6)

E le gata o le pusa o le aoauli e fai ai taimi o taumafataga ma savili, ae o se amataga o talanoaga, ma avea ai ma soa lelei mo tafaoga a lau tama i le aoga.Vaai faalemafaufau i lo latou fiafia pe a faapotopoto a latou uo ma maofa i a latou meaai matagofie o le aoauli!

Se'i o tatou faia le suiga i tua i le a'oga o se suiga fiafia i le Back to School Buddy - Bento Lunch Box, ia fa'apitoa le taimi o le aoauli a lau tama!Aua ne'i misia lenei fofo matagofie, fou, aoga o le aoauli.O le a fa'afetai lau fanau ia te oe ma o le a fiafia a latou tofo!

asvbab (7)asvbab (8)


Taimi meli: Sep-07-2023